Din personlige høreklinik

Budolfi Høreklinik har et tæt samarbejde med Nordjyllands dygtigste ørelæger på Budolfi Øre-, Næse- og Halsklinik. Samarbejdet sikrer dig det bedst mulige forløb på den tidsmæssigt korteste periode. Vi finder plads til dig begge steder, når det passer dig. ​

Hos os er der ingen venteliste, og du kan altid forvente personlig vejledning fra vores erfarne hørespecialister,  som vi har håndplukket som nogle af de bedste i branchen. Vejen til den bedste hørelse, kan du ikke overlade til tilfældige! Budolfi Høreklinik har eksisteret siden 2004, hvor vi har hjulpet mange nordjyder videre i livet. Vil du hjælpes, så du ikke går glip af de vigtige ting i livet?

Personlig vejledning

Altid personlig og grundig vejledning af 
vores erfarne hørespecialister.

De bedste høreapparater

Vi fører kun høreapparater af høj kvalitet,
og som vi har de bedste erfaringer med.

Garanti og Service

Der er 4 års garanti på vores
høreapparater og servicetjek,
når du ønsker det i garantiperioden.

 
 
     

Gratis prøveperiode

Prøv dine nye høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage.

Tryghedsgaranti

Hvis du har Tryghedsgaranti på dine høreapparater, erstatter vi høreapparaterne, hvis du skulle være så uheldig at miste dem, træde på dem eller andet, som ikke dækkes af fabriksgarantien.

Tilskud

Du er berettiget offentligt tilskud til nye
høreapparater hvert 4 år. 

Hvem er vi?

Heidi
Hørespecialist

Jeg elsker mit job, fordi det indebærer en teknisk del og den personlige kontakt. Det er altid hyggeligt med en lille sludder. Men mest af alt, kan jeg hjælpe folk med at få kontakten til livet tilbage. At få folk til at indse, hvad de har gået glip af i deres hverdag, og at de finder ud af, at høreapparaterne slet ikke er så slemme endda. 

Jeg er uddannet på Århus Universitetshospital og har været i branchen siden 2005. Jeg har desuden arbejdet på Aalborg Universitetshospital, en anden privat udbyder og er nu hos Budolfi Høreklinik, som helt klart er den hyggeligste, mest omsorgsfulde og serviceminded klinik, jeg har været i, og det skal den blive ved med at være! 

Jeg sætter en stor ære i at hjælpe på bedst mulige måde, så de mennesker der har behov for hjælp til at optimere hørelsen kan klare sig, hvor de befinder sig i deres liv.

 

Ses vi på Aalborgs hyggeligst høreklinik?

  • Alle medarbejdere
  • Aalborg
  • Brovst
  • Nibe
  • Aabybro
  • Nykøbing Mors
Få vores brochure
Oplever du eller dine nærmeste, at din hørelse svigter?

Læs mere om nedsat hørelse. Få overblik over hvad vi kan hjælpe dig med, og brug brochuren som forberedelse til dit første møde med os.

Bestil en gratis brochure


Læs mere om nedsat hørelse. Få overblik over hvad vi kan hjælpe dig med, og brug brochuren som forberedelse til dit første møde med os.

Navn:


Email:


Telefonnummer:


Adresse:


Postnummer:


By: